telefoon 085-0499453

 

 

Meteen besparen op je vaste lasten?

Wij nemen contact met je op!

Van A naar Bespaar BV vergelijkt voor jou aanbieders en leveranciers van energie, verzekeringen, tv, internet vaste en mobiele telefonie. Daarmee helpen we om je vaste lasten omlaag te brengen en aanzienlijk te besparen. De nadruk ligt bij ons op het persoonlijke contact en de onafhankelijke dienstverlening: wij nemen je het uitzoeken, vergelijken en eventuele overstappen geheel uit handen. Hierbij gaan op de volgende manier te werk:

Stap 1 - Afspraak maken
Onze bespaarexpert maakt een vrijblijvende afspraak om langs te komen voor een persoonlijke intake.

Stap 2 - Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek brengt de bespaarexpert je situatie in kaart en kijkt op welke vaste lasten je wil en kunt besparen. De bespaarexpert geeft je inzicht als het gaat om het afdekken van bepaalde particuliere verzekeringsrisico's en geeft je de mogelijkheid te klankborden over je ideeën van particuliere verzekeringen.

De bespaarexpert vergelijkt de bespaarmogelijkleden op verzekeringen en energie vervolgens via een eigen vergelijker. Je weet direct waar je aan toe bent!

Stap 3 - Opdrachtbevestiging
Aan het einde van het intakegesprek onderteken je de opdrachtbevestiging. Hiermee geef je Van A naar Bespaar BV opdracht zijn dienstverkening te starten tegen de hierhaan verbonden kosten.

Stap 4 - Samenvatting en updates
Van A naar Bespaar BV stuurt je per mail een samenvatting van het intakegesprek. Er volgen updates op momenten dat dit relevant is.

Stap 5 - Telecomproducten
Van A naar Bespaar BV stuurt je per mail de bespaarmogelijkheden op telecomproducten. Na jouw bevestiging regelt Van A naar Bespaar BV een vlekkeloze overstap.

Stap 6 - Overzicht besparingen
Van A naar Bespaar BV stuurt per mail een overzicht van de behaalde jaarlijkse besparing. 

Stap 7 - Betaling
Van A naar Bespaar BV brengt je éénmalig een bedrag in rekening dat is gerelateerd aan de aangetoonde jaarbesparing. 

Stap 8 - Screening
Ieder jaar opnieuw screenen wij automatisch je contracten en overeenkomsten om te zien of je tarieven nog steeds scherp zijn.

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Menu