telefoon 085-0499453

 

 

Meteen besparen op je vaste lasten?

Wij nemen contact met je op!

Vervoer

Wij vergelijken voor jou de autoverzekeringen, motorverzekeringen en caravanverzekeringen. Jij bespaart op je vaste lasten.

Een dure auto-, motor-, of caravanverzekering is niet per se beter dan een goedkopere verzekering. Er zijn verzekeringen die voordelig zijn en ook goed scoren op kwaliteit en dekking. Door geregeld je verzekering te vergelijken kun je veel geld besparen op je jaarlijkse premie. Van A naar Bespaar BV helpt je daarbij.

Autoverzekeringen, motorverzekeringen en caravanverzekeringen vergelijken

Van A naar Bespaar BV vergelijkt ieder jaar je huidige autoverzekering of motorverzekering met die van andere verzekeraars. Op basis van jouw type auto of motor, leeftijd en schadevrije jaren gaan wij op zoek naar één of meerdere goedkopere alternatieven die passen bij jouw wensen en situatie. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe auto? En heb je ook een caravan? Dan nemen we dit in de vergelijking mee.

Dekkingsmogelijkheden

Als auto- of motorbezitter moet je minimaal WA-verzekerd zijn voor schade die je met de auto aanricht bij anderen. Daarnaast kun je de verplichte WA-basisverkering uitbreiden met extra dekking. Dit zijn de mogelijkheden:

1 Wettelijk Aansprakelijkheid (WA)

De verplichte WA-verzekering dekt de schade die je met je auto of motor aan anderen en hun bezittingen veroorzaakt en waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent. Als iemand anders in je auto of motor rijdt, wordt de schade ook vergoed. Deze dekkingsvorm wordt meestal gebruikt bij auto’s en motors ouder dan 8 jaar.

2 WA beperkt casco

Met een WA beperkt casco (ook wel WA-plus of WA-extra genoemd) wordt, naast de verplichte WA-dekking, ook schade als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren vergoed. Auto’s en motors tussen de 4 en 8 jaar oud worden vaak beperkt casco verzekerd.

3 WA volledig casco

Bij WA volledig casco (ook wel allrisk genoemd) wordt naast de WA-dekking ook de schade aan je eigen auto of motor vergoed. Zelfs als de toegebrachte schade je eigen schuld is. Deze verzekering wordt meestal afgesloten voor auto’s en motors die maximaal 3 jaar oud zijn. Als je je auto of motor met een lening gefinancierd hebt, is een volledige cascoverzekering ook aan te raden.

Aanvullende autoverzekeringen

Je kunt je autoverzekering desgewenst uitbreiden met de volgende aanvullende autoverzekeringen:

  • Schade-inzittendenverzekering
  • Ongevallen-inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • No-claimbeschermer

 

Aanvullende motorverzekeringen

Je kunt je motorverzekering desgewenst uitbreiden met de volgende aanvullende motorverzekeringen:

  • Ongevallen-opzittendenverzekering
  • Schadeverzekering opzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • No-claimbeschermer
  • Helm, kleding en schoenen

 

No-claimkorting

Als je zonder schade rijdt, beloont de verzekeraar je jaarlijks met een steeds hogere no-claimkorting. Veroorzaak je toch een keer schade die uit de WA- of volledig cascoverzekering vergoed wordt? Dan val je terug in het aantal schadevrije jaren. Dit heeft invloed op de no-claimkorting. In sommige gevallen is het daarom voordeliger om de schade zelf te betalen dan te claimen bij de auto- of motorverzekering.

Caravanverzekering

Een autoverzekering dekt ook de schade die een aan de auto vastgekoppelde caravan veroorzaakt bij een ander. Is de caravan losgekoppeld van de auto en veroorzaak je schade bij een ander, dan wordt dit vergoed vanuit een aparte caravanverzekering. Wil je ook dat de schade aan je eigen caravan is verzekerd? Dan kun je kiezen voor een uitgebreide cascoverzekering, waarmee je bijvoorbeeld schade door storm, hagel of schade door een verkeersongeval verzekert.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Menu