telefoon 085-0499453

 

 

Meteen besparen op je vaste lasten?

Wij nemen contact met je op!

Zakelijk

Van A naar Bespaar BV helpt je besparen op je zakelijke energie-, verzekering- en telecomkosten.

Op zakelijke kosten valt veel geld te besparen. Vaak al een paar duizend euro per jaar. Welke ondernemer wil dat niet? Van A naar Bespaar BV helpt daarbij.

Zakelijke aanbieders vergelijken

Van A naar Bespaar BV vergelijkt aanbieders van zakelijke energie, zakelijke verzekeringen en zakelijk internet en bellen (telecom). Op basis van de huidige zakelijke contracten, polissen en abonnementen, zoeken wij naar goedkopere alternatieven die passen bij jouw wensen en bedrijfssituatie. Je betaalt ons uit de besparing, dus besparen doe je altijd!

Alle voordelen op een rijtje

 • Overzichtelijk
  Van A naar Bespaar BV vergelijkt je huidige producten en brengt de bespaarmogelijkheden overzichtelijk in beeld met een bespaarrapport.
 • Persoonlijk
  Onze bespaarexpert komt zelf langs. De eerste keer is dit vrijblijvend om je situatie en wensen in kaart te brengen. De tweede keer om het bespaarrapport toe te lichten.
 • 100% onafhankelijk
  Van A naar Bespaar BV is ongebonden en heeft dus geen voorkeur voor een bepaalde partij of product. De klant is voor ons nummer één.
 • Keuzevrijheid
  Het bespaarrapport toont je huidige product en één of meerdere goedkopere alternatieven die passen bij je persoonlijke situatie en wensen. Je bepaalt zelf of en waarop je wilt besparen. 
 • Makkelijk
  Kies je voor een ander, goedkoper product? Dan regelen wij gratis de overstap.
 • Geen besparing. Geen kosten
  Je betaalt ons een percentage van de te behalen jaarlijkse besparing per product. Valt er op een aantal prodcuten niets te besparen, dan betaal je daarvoor helemaal niks.
 • Jaarlijkse update
  Je pakket aan vaste lasten wordt jaarlijks gescreend op voorwaarden en condities. Zo houd je controle over je vaste lasten. Deze mogelijkheid is optioneel.


1 Zakelijke energie
vergelijken

In kantoor- en winkelpanden wordt de hele dag veel energie verbruikt om allerlei processen draaiende te houden. De zakelijke energiekosten kunnen hierdoor iedere maand hoog oplopen en hebben een negatieve invloed op je winst. Door de energieprijzen op de zakelijk markt met elkaar te vergelijken en over te stappen naar een andere leverancier, kun je per maand tientallen tot honderden euro’s besparen. Zo betaal je het laagste tarief en ben je verzekerd van een lage maandelijkse energierekening.

2 Zakelijk internet vergelijken

Voor een bedrijf of onderneming is de snelheid en betrouwbaarheid van het internet een belangrijke factor om zakelijk internet te kiezen. Er zijn zakelijke abonnementen voor ZZP’ers , het MKB en grote ondernemingen. Over het algemeen heb je de keuze uit meerdere pakketten, afgestemd op je wensen. Opties zijn bijvoorbeeld om pinnen en chippen aan te bieden aan je klanten. Aanvullende diensten zijn bijvoorbeeld hosting en housing. Dit staat voor het hosten van je website op een server, of het huren van een ruimte met de mogelijkheid om zelf een server te plaatsen in een beveiligde omgeving.

3 Zakelijk bellen vergelijken

Voor veel bedrijven valt er behoorlijk te besparen op de kosten voor vaste telefonie. Want net als op de particuliere markt kun je, met nummerbehoud, overstappen naar een andere aanbieder. Deze wijziging vindt uitsluitend plaats op het gebied van facturatie en service. Technisch hoeft er niets te veranderen. De belangrijkste besparingen kunnen worden behaald op de gesprekskosten. Met name het bellen naar het buitenland kan vaak veel goedkoper. Binnen Nederland zijn besparingen van zo’n 40% mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk te besparen op de abonnementskosten. 

4 Zakelijke verzekeringen

wft logoVoor ondernemers bestaan er aparte verzekeringen. De meest afgesloten, zakelijke verzekeringen zijn:

 • Zakelijke autoverzekering
 • Bestelautoverzekering
 • Vrachtwagenverzekering
 • Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering
 • Bedrijfsgebouwverzekering
 • Inventaris- en goederenverzekering
 • Wegas verzekering


Veel bedrijven nemen een dure financieel verzekeringsspecialist in de arm om bedrijfsverzekeringen te vergelijken. Van A naar Bespaar BV biedt deze dienst ook aan, maar tegen een veel aantrekkelijker tarief. Wij geven geen zakelijk advies. Uiteindelijk weet je als ondernemer zelf wat je belangrijk vindt. Met het afsluiten van een goedkopere verzekering kun je tot wel 40% op kosten besparen. Van A naar Bespaar BV zoekt voor jou onafhankelijk naar de goedkoopste oplossing voor je eigen verzekeringswensen.

Van A naar Bespaar BV werkt samen met diverse assurantiekantoren in de omgeving. Van A naar Bespaar BV brengt je in contact met het assurantiekantoor met de beste voorwaarden passend bij jouw bedrijfswensen. Zij geven jou advies op maat omtrent je verzekeringsproducten.

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Menu